Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel moguce da tako razvijeni a tako glup narod.
mi bi njima za godinu dohakali...meli bi oni brezovom metlom!@edisss
@edisss pokrali su i tu tehnologiju braca
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mi smo inace jako pametan narod (EX Ju') znamo sta je EU ali zato hljeba nemamo i isti nam vladaju vise od 20g na istu foru nacionalnog interesa, ali kritikovati druge prvi u redu.
Introspekcija nam stvarno nije karakteristika. Uzmi samo kako skoro svaki muskarac sa ovih prostora misli da je vrlo atraktivan i da zene prosto ne mogu da mu odole.
...nisu to uradili britanci...nego stanovnici njihovih kolonija indijci pakistanci bangladez i ostale pola planete koji se smatraju britanijom vise nego sami britanci na otoku!
Nakon izborw Bosnjaci masovno pretrazivali na google: "kako se prijaviti na biro?"
glupsoni....
prvo skoci pa reci hop
hahahahaha....to oni kao nakon prevare i rastave kopaju "da li su sve zene iste?" hahaha :)
hahaha..oni glasali pa onda navalili da vide što su učinili...haha. Kraljevi su ovi britanezi.
A što bi plijen dijelili sa EU kad mogu sve za sebe zadržati... Matematika je neumoljiva nauka i vjerujem da su Britanci od svega najmanje glupi.....
kasno je sad googlati
kod nas opet svi sve znaju a u praksi niko ništa ne zna, oni barem znaju ono za što su kvalifikovani i ne zamaraju se nečim za što nisu plaćeni da znaju
Za tako razvijenu zemlju, napuštanje EU uopšte nije loš potez ako uzmemo u obzir da im je EU nametnula uredbe na finansijski sektor. Naravno da postoji i rizik, ali ne brinite se za njih, kod nas se još uvijek mjesečna karta odobrava tako što radnik GRASa pritisne zeleni taster.
Poznato je da su Englezi (ne svi Britanci) nevjerovatno retardiran i narcisoidan narod
Kakvi su bHosHnjHacHci kao narod? Ako nisi bHosHnjHak, a mislim da jesi jer samo so se od bHosHnjHaka moze ocekivati da tako nest kaze, onda oprosti.
Pricajte vi sta hocete nije dzabe film izaso Pad Londona ,svasta ce se desavat.sve su to najave
Pa davno objasnjeno da se kroz filmove serviraju i najavljuju stvari svaki film ima skrivenu poruku..
@mumi111 objasnio neko na youtube
EUstahije ba hahhahaha
Samo bih da kratko prokomentarišem - POSLIJE YEBANJA NEMA KAJANJA!
Kako ovako glup narod moze imati dobre lidere?