Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahaahahaahahahaahahahah............ ali slazem se ako je dress code onda je za sve, i zene i muskarce, znaci zna se koliko ti mora biti duga suknja, nista bretele, nista dekolte, nista sandale i papuce.....na zalost kod nas se to u rijetkim institucijama postuje......
BRAVO CARE!
Vidi mu seljackog rumenila ojj ebem te
Vazno je da zakon vazi za sve. Ne moze se doci u bermudama na posao, to vazi i za zene i za muskarce.
Sad prikrivene trandze mogu doci u suknji na poso
Sta kazu nasi pederi sa klixa jel sexi,bil ga rado opalili.
Odjeća ionako nema roda tako da je ovo sasvim uredu.
Derpas sto posto citam vas samo tako
Pa ako je i peder dokazao je da postoji i diskriminacija muskaraca u odnosu na zene.to je poenta cijele price.
Iz ociju mu hurac viri
Tako je, fakat ne razumijem one koji prave kodekse, a u kojima je ženama dozvoljeno da dolaze u svakakvim suknjicama, raznim dekolteima, sandalama i slično, a nama ne dozvoljavaju recimo neke fine bermude po ovim vrućinama.