Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mora biti po ''vodji'' da je dobio ime ??? Pa imamo slucaj da je poznati pjevac Dado Topic rodjen 1949. dobio ime Adolf po rodjenju i nije bilo ni neprilika niti ga je ko prijavio. Sta bi sada trebalo ugasiti ime Adolf globalno ?!? Covjek se ne cijeni po imenu nego djelima. Ako je ovaj Adolf malo previse otisao u ''desno'' treba ga procesuirati. Jel to znaci da bi trebalo kazniti svakoga ko da ime Osama ?
pa vidis da su djeca :D
Bravooo rokio
Nisu se djeca spaljivala u gasnim komorama tamo se tusira cyklonom-b pa onda u kremić najn.ima eko filter euro7 afd stranka proiz.
white trash !
rasisto.....
@SkinjaraTM87 ...to bi ona i htjela...ali ni crnci nisu vise robovi....:)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav papak.
Trebao bi nama sad Adolf ovde i konc-lager za ove smijesne nacionaliste
trebali bi nekoliko golih otoka i problem bi bio rijesen
Adolf - Dado Topic (pjevač). Petar Kralj (glumac), Alaga Šiljededic (glasnogovornik bihackog MUP-a)... Jesu li to, po definiciji, loši ljudi?
Nije ustavom zabranjeno ime, ne znam sto se Britancici bune
pa sta ako se djete zove adolf????...kakva je to sizofrenija???....adolf ili izvorno adwolf bi u prevodu na srbski znacilo vucko ili vucic....svi narodi i plemena koja posjeduju to ime su od srbskog porjekla jer je to ime nastalo od srbskog mitoloskog bica koje je prestavljao vuk....