Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normende VHS recorder
Ovaj umjetnik se 100% preziva Sušić
suskavcu snima utakmice na VHS
Je.bes ovo, Zmaj ga ponovo izvadio
Šta mu ono znači na majici? Vhs nije hs? Pardon my french
"la vhs n'est pas HS (hors service)" ili ti ga po naški "vhs nije van upotrebe"
Mersi.... Pardon my french
VHS wtf ???? odrastao sam i ja , ali zaista ne vidim potrebe za ovim ..... ko želi gledati ova vrhunska ostvarenja TV industrije na nekom zastarjelom video i audio zapisu ovo treba imati na Bluray-u ,a ne na nečemu što je " umrlo" prije dvadeset godina :=)
Coro, brisi odavde!
sezam.susam naravno , longplejke su sasvim drugi par rukava i znam za kolekcionare koji ih maze, paze i ljubomorno čuvaju i to mi je ok , ali čuvati i gledati Tv serije vrhunske produkcije i efekata koje naprosto vrište za dobrim AV setupom na VHSu mi je nebulozno skroz rootman ako nemaš šta pametnije reći osim vrijeđanja , odjebaus a ovo " ćoro , briši odavde "poruči onim koji te napraviše i odgojiše , papak jedan
fake