Pomoći će i sirotinji
0

Brazilska studentica prodala nevinost za 600.000 eura

Klix.ba
Brazilska studentica Catarina Migliorini (20) obznanila je da je prodala svoju nevinost na online aukciji za 600.000 eura.

Catarina je ponudila nevinost na aukciji za potrebe snimanja australskog dokumentarca. Muškarac iz Japana platio je 600.000 eura da je prvi odvede u krevet. Catarina je izjavila kako će iskoristiti novac, između ostalog, i za studij medicine u Argentini, prenosi The Sun.

"Imam 20 godina, odgovorna sam za svoje tijelo i ne vrijeđam bilo koga. Za mene, ovo nije prostitucija. Kada neko nešto uradi jednom u životu, to se ne može smatrati njegovom profesijom", kazala je Catarina.

Ona će prije spavanja sa Japancem obaviti medicinske pretrage kako bi se potvrdilo da jeste nevina, nakon čega ima 10 dana da udovolji Japancu, s kojim će provesti najmanje sat vremena. Catarina je ranije također izjavila kako se prijavila za ovaj projekt da bi sakupila nešto novca za siromašne.

U dokumentarcu učestvuje i ruski student Alexander Stepanov, koji je na svojoj nevinosti zaradio puno manje novca nego Catarina. Za njega je najbolja ponuda stigla iz Brazila i iznosi 2.300 eura.