Ljekari mislili da je mrtva
0
Brazilku zamalo živu zakopali
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ako ne vjerujes, raspitaj se o starom groblju u varesu. :)
Zato se u slučajevima iznenadne smrti, a u nedostatku navedenih znakova, odgađa brzo ukopavanje, jer često se osoba, za koju mislimo da je mrtva, probudi nakon dan dva, zato što kod nje nije nastupila prava već klinička smrt\". Autor teksta je šejh (prof.) Abdullah ibn Abdurrahman Edž-Džibrin, , a dio je njegovog odgovora na pitanje o iznenadnoj i brzoj smrti.
Starica iz Brazila prvo je proglašena m. rtvom u bolnici, da bi u pogrebnom poduzeću otkrili kako je živa. Nakon povratka u bolnicu i borbe za život, starica je uistinu u. mrla dva dana poslije. http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/staricu-proglasili-mrtvom-no-ona-se-probudila-u-lijesu.html \"Kada čovjek u. mre iznenada, nije dozvoljeno ukopavati čovjeka odmah, sve dok se u potpunosti ne dokaže da je duša zaista napustila tijelo. Znakovi koji ukazuju da je duša napustila tijelo, tj. nastupila je prava smrt jesu tamne slijepočnice, nos postaje kriv (kada duša napušta tijelo), kod odraslih osoba često zenice pobijele, šake su opuštene kao da su iščupane iz zgloba i da su sa rukom spojene samo preko kože, također i stopala su opuštena kao da su razdvojena od zgloba, koža na licu postaje rastegljiva, a najbolji pokazatelj smrti jeste promjena mirisa tijela. Sve su ovo znaci koji nesumnjivo ukazuju na s. mrt.
ha ha komentara stvarno ovaj sa zvoncem u grobu je legenda haha
@jeez @kakanjac IZ KOJIH OPANAKA STE VI ISPALI DA MI JE ZNATI I DOCEPALI SE \"KUMPJUTORA\" I INTERNETA...
Drugi put suti i samo je lagano zagrni necim da nije zima...
bilo je ovakvih slucajeva u bih, ljude zive pokopaju jer bas tvrdo spavaju, a oni ih ukopaju za 8 sati. stvarno bolesno. kasnije su stavljali zvonce iznad groba da zvoni ako je ziv. strahota