Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj više i priča o doniranju... Ovaj donir'o, ovaj nije, ovaj porek'o... De ba ljudi, je li poenta doniranja da se o tome odmah objave članci na svim mogućim portalima, novinama, itd... Svaka čast onima koji pomažu one koji su u potrebi, ali... koliko su više iskrene takve geste? :/
Ma postere im ko stadion staviti samo nek pomognu onima kojima je potrebna pomoć, a nema im ko pomoći. Nedavno sam čuo priću za Zlatana Ibrahimovića(fudbaler). Tražili su mu da pomogne neko lječenje. Glatko je odbio. Ljudi su se zainatili psujući mu sve po spisku i skupili preostalih 60%. 40% sredstava je već bilo na računu. Pošto je sve išlo preko neke fondacije zatražili su od Banke ispis 10 najvećih zbog zahvalnica. 30% potrebnih sredstava je dao Z.I. lično. Jednostavno njegov vizibility se ne ulapa sa filantropijom. Messi , ronaldo i slični su drugo.
Pakšu Messi nam je zabio kad nam je to najmanje odgovaralo ali zbog ovog će mo mu halaliti.
Respect