Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
admine yebem ti dijete i zivo i mrtvo u paksu mater ti sebi yebo lojavu poturicku
Tata samo da znas da sam odavde iz Vladivostoka glasao za tebe barem dvajes puta! I mama je glasala.
Zoran Djindjic kazes? Hehehe e njemu sam JE.BO kevu
Branko, hoce li meni narasti brkovi iznad pise kad porastem?
provalili srbi kusturicu. on sto veci srbin vise love. naj veci srbin iz interesa 1. nemanja kusturica
Ferhat-paša Sokolović i buraz Mehmed-paša Sokolović
Alternativno vam svima mater yebem koji ste glasali, a mene niko ni da spomene.
A gde je Tadic? Doduse on je Bosanac. Pardon.
ivo andric je srbin kolko sam ja bogat
kocka do kocke kockica, kroz prostor i kroz vreme i uvek nova pitanja, i uvek nove teme i tako dan za danom, pred kockastim ekranom, tatata tira x7 kocka do kocke kockiiiiicaaaaaaa.
A gde sam ja? Pa jesam li ja za vas lezala u corki? E da sam znala ne bih ni izasla. A moj Dodo, joj kuku lele.......pa ni njega...o crni radosave
jadan kusturica, niko ga ne cijeni :D
de reci ba je li on saban muratovic ili murat sabanovic? Joj da je on to uradio na brani, ma hajde ba....manite se ovih dodika, kockica i td vise....ovaj portal ih bas gura...ma ignorisimo ih vise... IGNORISANJEM KOMENTARA O OVAKVIM GO...., JEDINO MOZEMO natjerati ovaj usr...portal da ne pisu vise.... joj Panjeta, e stvarno si go....i to Hantlovo, znas li ko je bi Hantal?
tatatatira
Ja sam najSrbin sa 2m 15cm