Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima onaj vic kada je Ciga ucio magarca da ne jede...i taman kada ga je naucio on crko.
U Bosni veliki broj stanovništva isto jede samo 3 puta sedmično ali ne zato što se hrane svemirom nego zato što nema narod para
Joj kad Fadil sazna ovo, gotovi smo !
Što volim dubokoumne komentare i iskustva svih ultimate mind kosmičkih putnika pičibangoza koji su obišli sve planete van sunčevog sistema, komunicirali sa okastim žderama na planeti Namek i šljukastim prezlama na planeti Vegeta i pili mudrosti na mliječnom putu dok im je tijelo bilo u trajnom vegetativnom stanju.
Dobro bi bilo ovim tehnikama podućiti Bošnjake, trebaće im ! Nešto od spajanja sa energijom svemira su Sarajevo i Srebrenica eksperimentisali tokom rata, ali sve je to već pomalo zaboravljeno, sada se joj haplicira samo na Sebijine paciente u KCUsu !
Gledaj sto BIH hipsteri pucaju ljudima minuse.Serem vam se na face pozerske i vama i svemirskoj energiji
malo popare
😱
halo vas dvoje počastite se u apoteci na moj račun
Dajte nam sliku u kufaljkama hahaha
Pa dosta ljudi kod nas u Bosni zivi ovako vec dugi niz godina.
to je kod nas normalan nacin zivota
OVI SU NAPUSENI SVAKI DAN
sljedeći je članak o liječenju dovama...
Hajd, barem djecu ne tjeraju na ovu glupost.