Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
grada na jugu italije ili spanjolske?
I ja gledam....ovdje niko izgleda ne procita clanak nakon sto ga napise
Шпански град на југу Италије?
Ја шта маи...
Nisu imali za bozicne poklone al su imali 20 eura za listi lutrije :) Lutrijom protiv korupcije, siromastva, nepravde, gladi i lazi...pa koga stigne.
@AnteKante ma hajde.
Lutrija Spanije na jugu Italije ima srce.
Drago mi je da je konacno dobio neko kome je najpotrebnije. Obicno dobiju oni koji vec imaju dovoljno.
Viva Espana puta Catalunya
kaze nemoj zivjeti na selu.. .Eh... :)
jesu li se dogovoili gdje je Granada u Sapniji ili Italiji? :D
Siromašni ali ugodno punašni, haman u svakom/svakoj po 120 kila. Al tek će sad ove krbulje da se oduzimaju, zato su im ovoliki kezovi. Ima da ih pola crkne od predoziranja hranom
da je ovo u bosni sad bi neko napisao KAD CE KAKVA NAGRADA U PURACIC A? NAMA NIKAD NISTA!
sve ganci do gancija
haj ne serite nisu imali za bozicne poklone a imali su 40 maraka za lutriju sto ne mogu ove lazne socijale......... promovirate samo ovu bolest (kladjenje). fuj.
Debilu, ne znaš da čitaš, ili ne znaš matematiku. Tiket košta 200 eura, a raspodijeljen je na 451 tiket sa istim brojem. Kalkulator mi kaže da je to 0,44€.
@RagibUzoriti e i ti si mi puno pametan... xD prodato je 45 listica od po 200 eura xD odnosno 450 tiketa i najvjerovatnije da je neko igrao razlicite brojeve u svojoj kombinaciji od 10 tiketa xD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)