Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi sto vjeru mjesate u ovakve stvari idite u vjerske objekte pa tamo pametujte, pustite normalnu raju da odrzava poznati Bosanski humor, prijatelju svaka ti dala za ovu ideju
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Avaz nije objavio riječi o profesoru Hadžikadiću jer je svjestan da je najbolje držati ovakvu intelektualnu veličinu u informativnoj blokadi. https://mirsadhadzikadic.ba Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Kažu da su čuda svijeta Piramide Afričke, Kažu da su čuda svijeta Vel ke rijeke Indije. Al ni jedno čudo nije Bilo ravno onome Kad je stari uparkiro U bašču Jugu 45. Skupio se sav komšiluk I pola rodbine, Ono pola nije moglo, Nije moglo od muke.
odma ga na ebay stavi. neki ludi amer ce to da naruci!
ne treba se zalijetat
umom selu snilaze vanzemooljci, hoćeš hin ufatit.
Bog mi dao bolju pamet
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Ostali kandidati mogu biti motivisani plaćom predsjednika - jedino HADŽIKADIĆ dolazi na daleko manju plaću! Pogledajte debatnu emisiju u kojoj će učestvovati prof. Mirsad Hadžikadić. Pozvani su i drugi kandidati. Srijeda, 12.9. u 20:00 h na N1.
Cuj kosmicka stanica štrpci. Sjeme ti se djikansko vlasko zamelo....
Pa sam Yugo je vanzemaljac 😂
svjesno izgleda neugledno al zato ima opremu... takvu opremu da policija prosto mora ovo auto odstraniti iz saobraćaja jer predstavlja opasnost po civilno stanovništvo i može se komotno svrstati u vojne assete
Oplakala sam😂 go..Yugo..go
Dodje mi da kupim ovoga yugica cisto iz fore... matere mi :D
koja oprema hebo te bmw za ovog yugu
može služiti i u religiozne svrhe, kad sjedneš u ovo prvo se bogu pomoliš...
Jos se ne mogu prestat smijat gledajuci ovu sliku jbt led HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA
Dobra gudra ga je zela