Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci roker i nakveci humanitarac na planeti. Kod njega niko nije usao da nije dobio obrok Zato ga svi vole i dupke puni stadione od Japana do Londona gdje god hocete i kada god hocete
Ovakvi primjeri mi daju volju za zivotom.
Ovaj kao Latan u Kladusi. :)
Ovaj covjek ne prestaje da me odusevljava. Ziv i zdrav bio puno godina. Nisi dzaba livin like a prayer pjevao, ti razumijes sve!!
“Kardashianima i njima slicnima ne bih dao ni minut svog zivota” Bon jovi :)
evo otvorit ce nam I narcisoid zvani ibraka dabraka😂moj ibrahimovicu ucini sta plemenito pa onda blati druge
"All you need is a little bit of soul.." :)
Tanjiri nemaju cijene? Osoba koja se potpisuje sa E. Sk vjerovatno nije odrasla u BiH ili je pripita kad piše članke. Vjerovatno je ovo prvo u pitanju jer bi to moglo objasniti loš stil, čudan red riječi u rečenici i nedostatak smisla tekstova koji su prevedeni. Preporučujem čitanje knjiga, dobrih knjiga. Ja nikada vise neću komentarisati ove clanke, a ni komentarisati.
kad je brega čuo da Bon Jovi besplatno dijeli hranu rekao je da će i on doći makar jednu heftu da proba meni
@pipex I kada završi... da mu zapakuju to što je ostalo.
Svaka čast legendo,živ i zdrav bio ❤️
Bon Jovi za ishranu reče Mićo.
svaka čast kapa do poda i onda kažu poštovaoci ceca aca jala buba maja... metalci i rokeri su stoka
rokeri su uvijek smatrani sotonistima i stokom..a to je sve zbog toga sto pjevaju o realnom zivotu i stvarnoj borbi kroz zivot..a ovi pop,folk ostala sranja samo ljudima daju laznu sliku i nadu da ce se lahko obogatit i jedini problem ce im biti ljubav..zato su neshvaceni a samo nam govore kroz svoje pjesme u kakvom svjetu zivimo
@KingInTheNorth ma jarane sotonistima ih smatra samo polusvijet, svršavaju na tekstove nekih blejavaca gdje se curice podaju starim biznismenima, gdje smrču bijelo po kafani, lome čaše i ruke im krvare ... a ovamo ni ne znaju eng. da razumiju vrhunske muzičare koji se u tekstovima bave od, što kažeš, stvarnih životnih problema, preko raznih katastrofa do istorijskih događaja ... ali jbt. ih šta ćeš seljoberima išta objašnjavati.
da oće kod nas da budžetlije mogu uštedit koju marku