Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoš da vam Asim sredi preko reda???
i ja sam platio cojku da stoji umjesto mene u redu za Biro za zaposljavanje :)
"Čekam povoljno po redovima"
Nije cudan potez vec pametan potez
U nas su uzimali pare da čekaju ispred zgrade suda, za tebe, ujutro da se možeš naspavati.
američki fiverr
Ja ovo ne kontam. Jel se ovi testiraju što čekaju u redu umjesto ovih drugih, ili kad ovi dođu blizu zovnu ove koji stvarno trebaju da se testiraju.
Neka plaćaju kada nemaju štelu.
Jel se i testiraju za njih
Ko masla ima, i muda maže !!
Dno dna
hahah
Nista novo klixe. Taj biznis postoji odavno. Sta vi pisete.
@TangoUSitniSat pa ne zivimo svi u Americi kao ti :)
Ne zivim ja u Americi. Nedo bog da moram. Nista lepse od Kornata i Dalmacije. E sad igra je slucaja da imam USA i Nemacki pasos. Tamo samo kad moram.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pabto u federaciji se radi godinama gdje budzetski paraziti plate 2-3 KM penzioneru ili nekome bez primanja da ceka u redu ili da im placa racune. Ako ne vjerujete ja vas upoznam sa ratnim invalidom koji ima 47 KM penziju i ceka u redu za druge.
Evo ja cu cekati ako kome treba