Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako nije srbin?...island je stara srpska zemlja samo je prokleti vikinzi oteli...mada ovaj zaista malo vuce na vikinga :)
Nisi ti normalan, dok su Vikinzi( u starije nazive Normani) plovili morima i gradili gradove, Srbija, BiH, Hrvatska nisu ni postojale.
kakva srbija,bosna i hrvatska????....to su ciste gluposti...te su drzave nastale zbog potrebe evrope da se brani od osmanskog carstva.....vjestacke tvorevine,kako su nastale tako ce se i raspasti ...a sto se srba tice...zapitaj se zasto jedan narod koji nema more,toliko voli i cezne za morem,ljeti se zaduzuju i mahom idu na more,jedni su od najboljih svjetskih plivaca,u svom jeziku imaju sve rijeci koje govore o moru,plovidbi,ribarenju,u srpskim pjesmama ces naci milon rijeci....more,plovidba,mornari,luke,jedra,vesla,sidro itd....pa znas li da je oliver dragojevic jedan od najpopularnijih pjevaca u srbiji :)...upravo zbog takvih pjesama.......itd,itd :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vjerovatno je animal new york istraziva vukove i nabasao na ovu spodobu :)
Ne kontam,.....što otvorih ovaj članak ???????????????
Svejedno , njemu nema pomoci ....
Kako se Vilhelm na lijevoj slici transformisao u Milisava na desnoj? Izgleda da je stvarno povezan sa vukovima.
hahahhahahahahahha
...sch...
Auuuuu...očekujemo nastavak uskoro!
"Međutim, njegov identitet je razotkrio Animal New York." Mislim da je ova rečenica sve objasnila :D
Pogodili!