Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekome Bog da materijalno bogatstvo ali sa njim i daleko veću obavezu od običnih smrtnika. Nažalos malo in to za života razumiju!
Bijednici koji nikad u zivotu nece vidjet 100.000$ uzivo govore da je glup onaj kojem je to dnevni dzeparac.
Novci nisu pravedno raspoređeni. Da jesu, sirće iz 1700 neke bi završilo u sudoperu da nana ima flašu za mlijeka. Ovako, kad imaš para za bacanje, a nemaš duše, onda možeš biti stetan u moru nesretnih oko tebe...
Dabogda ti ispala kad je budeš otvaro.
Bake je kupio, da ima uz zlatni escajg.
Boca vina puna vitamina ;)
Kada imas love to ti dodje investicija . Ne kontam ljude koji umru sa milionima na racunu a toliko patnje i bola u svijetu !
sitne duse........ne znaju se vise nicem obradovati............yebo takav zivot
ode sve u ku*ac
Poturice dali 50k za Varta zastavu
Dok je svijeta biće i debila.
tacno tako.....
e to bas nije normalno !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)