Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma, nema, otišlo je ovo sve u tri lijepe......i onda se čudimo nekoj katastrofi......
Hoću jedan sa wi-fi i klix aplikacikom....
Tapatalk,da mogu podjebavati forumase iz groba :D
A u pozadini muzika "Posla voda, od brijega do brijega....".
sta god u zivotu imali i obezbijedili, jedino sto nosimo "dole" je ovak kovceg... a pamtice nas po djelima i karizmi tokom zivota .
tobejarabi
A fora je sto te nasminkaju, upeglaju, dotjeraju, ti vidis kako si lijep les i onda skoncas u nekom udesu ili pozaru, zguzvan ko jufka...i cemu onda generalna proba? :D
Dze su oni sto kazu nema Boga mi smo ''bogovi'' pa da mi daju objasnjenje KAKO DA COVJEK NE UMRE Eto ako smo mi ljudi neko i nesta u ovom univerzumu STO UMIREMO I NE MOZEMO POBJECI OD SMRTI??????
Suzdrzavam se od bilo kakvog komentara, 'naci NO COMMENT
E boze sacuvaj, svakakih budala.
Gotovo je, ona je budna naci pitanje je samo kad ce ustati.
Baš treba biti glup.
Jeeebli vi svoju mader u old pussy,što gluposti objavjujete.
E vala ne znam sta da kazem