Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko još vjeruje u ova sranja?
..zadnje rečenice u članku su posebno interesantne.
samo zdrav razum moze razumjeti ko su ovi ljudi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
đihadi đon je peder obični...
john zajeban pravo, pa sama izjava ovog lika govori o kakvim se zlikovcima radi, a njihova vjera je samo novac i zlo ...
Čuj, zar je tako surov taj John ? Kako te je pustio iz šaka, a da ti nije skinuo glavu kao čep sa heinekena ? Vodao te po prostoriji za kukove ? Hajvanu, da si kao neprijatelj pao u šake četnicima pojeo bi te mrak i niko te više nikada ne bi našao.
CSI MiAMi predstavlja...
gluposti nevijerujem bas u ovu pricu
eki dzihadi dzon,pa ko smislja ova imena,stiven spilberg mozda...ili neki drugi spilberg,goldberg,peti deseti berg...cionisticka propaganda na dopadljivi holivudski nacin,sve u duhu dodvoravanja sirim narodnim masama :)
jest' ovaj plavušan baš za tango, nije mu džihadista mogao odoliti..pa, kad se naložio, onda ga morao istući..muška ljubav
Kakav glup i besmislen članak.
Dokle više.
kako li je on izbjegao ubistvo a ostali pobijeni
Piše fino u članku, njegovi platili a ostali nisu. Napravili od ovog odličan primjer kako se može pregovarat sa njima samo daj pare.
Tango i Cash
hahahaha
Vlasti SAD-a znaci svjesno pustili ljude u smrt.pa fino... :/
Ne cudi me od svjetske gamadi nista.
Ejs :)))))
Jeste li to dobili naredbu da objavite ovakav clanak uz ovaj o Kur'anu i ljudima koji su ga prvi put culi.. da malo zakuhate ... ako je ko slucajno pomislio dobro o muslimanima da se vrati na fabricke postavke zbog ovog clanka?!
Klixje to...retardi 0d novinara, ništa im nije sveto ili jeste? Kad si imao članak o Čoviću,Hdz- u..Šimići ovdje kolo vode.
Ma govna... da se hoce pojavit kakav konkuretni kvalitetan portal da ovaj ne pratim al nazalost nema jos ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)