Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lipse je gledati prsut kako visi!
Ovi koji kazu da nema veze sa sotonistima ili se prave da ne vide koji su pokret napravili ovi sto se vjesaju ili stvarno ne znaju. Ima i za njih slika pa neka vide sta simboliziraju spustena dva prsta, a podignuti mali prst i kazipst sa ispruzenim palcem. Taj pokret je simbol pozdrava sotoni/satani/shejtanu/vragu/djavlu/djavolu, a vi se ne pravite ludi. http://farm3.static.flickr.com/2801/4119328960_3478e98be0.jpg na sredini na dnu ove ilustracije vidi se taj pokret
Ni u đep ni iz đepa, ni ja njih ne pitam šta da radim pa ne moraju ni oni mene.
Inkviziciju pominjes? Bas simpaticno, buduci da je inkvizicija koristila metode mucenja probijenjem koze, pa provlacenjem alki/halki kroz misice da bi potom vjesala ljude. Razlika je u tome sto OVI SAMI to sebi rade. Nema veze, neka smo mi \"glupi i nazaddni\", a tebi evo za poredjenje slika broj pet na ovoj vijesti i slika koja pokazuje jednu od metoda mucenja heretika od strane inkvizicije. http://naturenet.net/blogs/media/blogs/eating/heretics-fork.jpg Hajd\' nek\' smo mi primitivci sto ne razumijemo da je cool da to neko sam sebi radi. Nek; su \"napredni\" ljudi koji hodaju s vise scrteza od stripoteke i sami sebi probijaju rupe u tijelu kroz koje provlace alke da se vjesaju!
Sjooooooooo vidi sto si promijeniJo na zapadu jaro baaaaaa izvini sto te nisam pozno http://1.bp.blogspot.com /_HWU3wX2cDLQ/SWLXPXvDA9I/AA AAAAAAE64/m3cBix0w1qg/s400/e xtreme_tattoo_and_piercing.jpg hihihihihihi legendo uljepsao si mi dan hihihihi nije ga poznao hihihihihi
@mufijuz Jasta buraz nego jos gore nego morbidno, a jos su gori ovi sto ih brane. Sve je to narkomanska bagra. Najbolji mi je ovaj prijedlog sa vezanjem za tramvaj.
Sjooooooooo vidi sto si promijeniJo na zapadu jaro baaaaaa izvini sto te nisam pozno http://1.bp.blogspot.com/_HWU3wX2cDLQ/SWLXPXvDA9I/AAAAAAAAE64/m3cBix0w1qg/s400/extreme_tattoo_and_piercing.jpg
hahahaha gledajte onog retarda na petoj slici :D
Sheytany
Moram se sloziti da vas dvojicom. Za sada mi ovo zvuci najbolje od svega sto sam na stranici vijesti vidio i procitao. Nego sta!!!!!! VEZI STOKU NARKOMANSKU BOLESNU za tramvaj pa neka glume performance artiste! M #@$#@^*&^*& im bolesnu!!!!!!!!!!
Malo je rec da je ovo morbidno...
heheh, vienna tatoo convention, bio sam i gledao sam ovog lika :) sjajan performance, respekt
Hajde ti na neki americki sajt pa im glumi frajera. Dosao si da nam kazes kako smo glupi papci, jeli?
Dobra ti ova ideja da ga zakace za tramvaj. Bas dobra! Nazvacemo to performance artom i kulturno se uzOdisati. hihihi
@BiH Mora da si isti kao ovi sa slika pa branis te gluposti. Dobro jarane, nek ti bude, da smo mi primitivci, a ti pametan. Nemoj ni dolaziti ovamo. Ostani u Americi. Sta ces kod nas primivaca?