Pobjedili u takmičenju
0

"Bingo časti, Enis se folira" ima prve pobjednike: Tatjana i Dario iz Banje Luke osvojili 5.000 KM

Klix.ba
Bingo časti, Enis se folira
Bingo časti, Enis se folira
U prvoj emisiji "Bingo časti, Enis se folira" koja se sinoć emitovala na Novoj TV, gledaoci su upoznali finaliste iz Banje Luke i pratili njihovo takmičenje u zabavnim, ali i zahtjevnim timskim izazovima. Pobjedu i nagradu u vrijednosti od 5.000 KM odnio je ljubičasti tim - bračni par Tatjana i Dario Josipović.

Članovi zelenog i žutog tima su umorni, ali zadovoljni, kući odnijeli nagrade u vrijednosti od 1.000 i 500 KM, a najviše su se, dakako, veselili pobjednici.

"Suprug i ja smo se prijavili za učešće u igrama jer smo željeli napraviti nešto nesvakidašnje, ali i upoznati Enisa. Nakon uspješno odigranih igrica u marketu u Banjoj Luci, plasirali smo se u finale koje smo čekali sa velikim uzbuđenjem, ali i tremom. Danas mogu reći da smo presretni jer smo baš mi prvi pobjednici emisije 'Bingo časti, Enis se folira'", izjavila je Tatjana Josipović, a njen suprug Dario dodao kako je ovo iskustvo kojeg će se rado sjećati cijeli život.

Bračni par Tatjana i Dario Josipović odnijeli su pobjedu
Bračni par Tatjana i Dario Josipović odnijeli su pobjedu

U Bingovom odjelu za izazove ekipe su se takmičile u četiri različita izazova. Pored Kviza znanja i Trke kolicima, posebne vještine i timski duh su morali pokazati u igrama Golf na dah i Napuni frižider.

U ulozi domaćina TV showa je popularni bh. glumac Enis Bešlagić, koji je pozitivnom energijom i humorom uspio stvoriti opuštenu atmosferu među takmičarima.

Žuti i zeleni tim su otišli kući sa utješnim nagradama
Žuti i zeleni tim su otišli kući sa utješnim nagradama

"TV emisija 'Bingo časti, Enis se folira' je jedna pozitivna priča i pravo je zadovoljstvo biti domaćin ovakvog showa u Bosni i Hercegovini. Zabava je univerzalni jezik koji ne poznaje granice, a svi znamo da je smijeh najbolji lijek. Sretan sam što imam priliku zabaviti ljude u svojoj domovini, a vjerujem da će i gledaoci osjetiti pozitivnu energiju koja je uložena u emisiju", rekao je Enis Bešlagić.

Naredne sedmice ćemo saznati kakve su izazove Bingo i Enis pripremili za timove iz Zenice, koji će morati dati sve od sebe da osvoje prvu nagradu. Sasvim dovoljno razloga da subotu u 19:15 sati rezervišete mjesto za program Nove TV.