Zanimljivosti
1

Biciklijada Djeda Mrazeva i ove godine u Mostaru

FENA
U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" u nedjelju, 20. decembra, s početkom u 12 sati, organizira Četvrtu biciklijadu Djeda Mrazova.

Start i završetak biciklijade je s Trga hrvatskih velikana (Rondo), a vozit će se krug po cijelom gradu.

Kao i proteklih godina, Djeda Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, djeliliti slatkiše i prigodne darove.

"Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, uz nastojanje da ova biciklijada ostane tradicijom i održava se svake godine. Naravno, moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno isčekujemo i kojoj se radujemo", rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge "Hercegovina Bike" pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

"U biciklijadi mogu učestvovati svi koji se obuku u Djeda Mrazeva, ili barem na glavu stave crvenu kapu",kazao je Prskalo.

Ruta biciklijade: Trg hrvatskih velikana (Rondo), šetnica do Španskog trga, ulica Bulevar narodne revolucije, Lučki most, Ulica Maršala Tita, Carinski most, Hotel Ero, Ulica Ante Starčevića (Centar 2), vrh Avenije, Ulica Kralja Tomislava, zgrada "Spajalica", Trg hrvatskih velikana (Rondo).