Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
YYebote Meghan Markle izađe u klub, upozna princa, uda se za njega. Moja drugarica izađe van , upozna Hasiba iz Travnika, uleti joj s "Šta si tako ljuta", prolije joj pivu po dizajnerskoj torbi, zašlata je po gujici dok naručuje za šankom, opali mu šamar, a putem kući joj upadne štikla u šaht. Gdje je tu pravda
ljubomorne dushe mogu da ga pushee
@crvenabagra U Gelzenkirhenu , šaluje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ma jasta.......pametna cura
od sad i ja idem po vjenčanjima.. mozda dobijem neku mladu ili kumu besplatno ;))))
@Strašni Lav mozda..........vidis da se ipslati........mozda i ti umocis :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pametna.
Ja ne vidje čaršaf,pošto je on?
Pametan potez, na bezvrijednim sitnicama zaradila dobro.Ovaj što je to kupio je za liječenje, obožavati takve gluposti, ma koliko para da imaš je bolesno.
Pametna!
Hebali vam oni majku vise.
Meni nije samo jasno je li svijet svjestan da su vremena princeza i prinčeva koji zapravo rade nešto osim slikanja davno prošao? Kraljevska porodica samo besciljno životari na grbači poreskih obveznika zarad davno minule tradicije. Zar u bajke ne prestanemo vjerovati kad se uvjerimo da ne postoji čudovište ispod kreveta, sa šest ili sedam?
seljanka jedna treba je bacit lavovima
Dok je ovaca biti će i vune.
i ja bi. neka je uradila.