Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odkud ti znas sta ko misli? jel to imas neku moc osim da dudlas moj citavu noc?
Cemerika hahahahahaha
A sve mazlimani kojima ne pada na pamet da se vrate komentarisu st aje \'vracajte se\' napisao........ Pogodi vas covjek u tu vasu trulu dusu, a! Crknite u Cemerici dao Bog!
Boze nas...o ti iskonski Bogu nas koji smo na krivom putu... ukazi nam se opet na ovom portalu molimo te... prosvijetli nase napacene duse i utrni luc praznovjere... napokon rjesenje za sve patnje modernog, glupog covjeka. neka ti je vjecna slava!
vracajte se je.bem ti ma.ter u usta
\'Vracajte se\' je cisti primjer iskonskog intelekta, granici ze nevjerovatnim...elokvencija, lakoca izrazaja, dotice samu srz problema s iskonskom lakocom, pri tom nudeci efektno rjesenje koje istovremeno eliminira inferiorne alternative. Neoborivo!!!
Ostajte ovdje!...Sunce tuđeg neba, Neće vas grijat ko što ovo grije Grki su tamo zalogaji hljeba Gdje svoga nema i gdje brata nije :D
Kako to naš vracajte se mudro sumira, sve u jednu rečenicu... svaka čast. Nadahnjuje me. Akademski građanin!
Da mi @vracajte se kaže: \"skoči u vodu\", odmah bi skočio. Bez razmišljanja.
Ljudi, al\' fakat, može l\' kako da se progura ideja da nam vracajte se bude predsjednik? Eh, da je nama više kao što je ovaj @vracajte se...
frap frap frap frap frap frap frap frap frap frap frap Jesam sad i ja frapiran?
Što kaže danijel, frapiran sam! FRAPIRAN!!! FRAPIRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNN!!!!!!!!!!!!!!111 vracajte se, udaj se za mene!
Ljudi, mijenjam potpis, sada je: vracajte se 4EVER!
Frapiran sam činjenicom da u našoj zemlji postoji intelektulac kao što je to naš vracajte se!!!!!!111!!!1
vracajte se ZA PREDSJEDNIKA!