|

VIDEO
/
Beskućnik sjajnog glasa zatrpan ponudama za posao

Beskućnik sjajnog glasa zatrpan ponudama za posao
0
S
Sarajevo-x.com
6.1.2011. u 15:42
33
komentara
0

dijeljenja
Ted Williams iz Columbusa u državi Ohio bio je prisiljen prositi da bi preživio. Nakon teškog perioda u svom životu, osmjehnula mu se sreća. Svoju egzistenciju je osigurao zahvaljujući glasu koji je savršen za spikera.


Godinama je Williams dane i noći provodio na ulicama moleći za pomoć. Život ovog bivšeg alkoholičara i narkomana drastično se promijenio kada ga je zapazila TV ekipa i prepoznala njegov talenat, glas koji je savršen za jednog spikera.

Nakon toga je postao zvijezda i doslovno je zatrpan poslovim ponudama. Neki eksperti iz ove struke tvrde da bi Ted svojim glasom mogao zaraditi milione dolara, piše "Daily Mail".

U videsnimku od 90 sekundi, kojeg je snimio novinar "Columbus Dispatcha" Doral Chenoweth III, Ted se vidi kako prosi na raskrsnici ulice u Columbusu. U rukama je držao natpis: "Moj glas je dar od Boga. Ja sam bivši spiker koji je u nevolji. Molim vas pomozite, vašu pomoć ću cijeniti i biti vam zahvalan. Hvala vam i Bog vas blagoslovio. Sretni praznici".

Video je stekao popularnost nakon što je link postavljen na "Twitteru". Nakon toga je Williams dobio poslovne ponude MTV-a, NFL-a i ESPN-a. NBA ekipa Cleveland Cavaliers želi da Williams bude njihov spiker. On se pojavio u programu CBS-a i WNCI-a gdje govorio o sebi i putovanju u New York kako bi vidio 92-godišnju majku.
Prijavi grešku


Komentari (33)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...