Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje je da postanemo beskucnici i pravac Amerika, da dobijemo koji iPhone.
Divno!
joj što ne mogu takvih, 10 godina se nije interesovao za svoje dijete i sad se sjetio nje. Nakon što ju je majka krvavom mukom odgojila sama i stvorila od nje odraslu ženu.
coece, pa ja ovaj mobitel necu nosati ni za 5 godina..
Sad tek vidim koliko smo zaostali, kako ekonomski tako i mentalno...kod njih beskucnici imaju mobitele covjece...
kisla mu glOva dabogda
Kuca poso poso kuca eto sta znaaaAAaAaaAAaAAaaAAAm
Dobar si cojek! Haj se prijavi na twiter da ti nadjemo zenu ako nista, ali neku plahu da te ne pogadja toliko...
To ti je to, zena te u Americi prevari i zauzvrat razvodom dobije po zakonu pola svega sto si zaradio u zivotu, ukljucujuci i dijete i kucu. Malo nakon toga, zbog depresije budes neproduktivan na poslu pa ga i izgubis i eto te kao beskucnik. Smijem se kladiti da ga kcer nece pomagati, cisto zato jer je od mame vidjela da je tata \"luzer\".
Otkad to beskucnici imaju twitter?? Vjerovatno ima i profil na face-u i 2 hektara paprika u farmville-u... Eh to ti je ta amerika...
Ne mogu da razumijem kako neko u americi moze biti beskucnik, pa tamo ima posla i za djecu, ne kazem da su svi doktori i pravnici, ali mozes sebi naci neki posao
odmah se sjetim Dide, Bog da mu dusu prosti ....