Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast momcino,uzivaj u onome gdje si pronasao svoju srecu
Kazu cipele su ogledalo covjeka a kupatilo ogledalo kuce
ja nosam samo tene sa koridora
Uhh dobar, dlakav 😻 ozeni me Hahaha
Cijene obuce su prenapuhane. Do 100 km bi i kozne cipele mogle proci da trgovci ne kenjaju marzama.
Naravno, ovaj i slicni clanci nemaju mnogo komentara... bas se pitam.iz kojeg razloga....i sta to pokazuje.....
... Trebaju ti dobre cipele i dobar krevet: ako nisi u jednom, onda si u drugom.
Zasto mi sandzaklije nemamo obucara, kod nas pre roblja nosila sandale od pruča
Da bi ocijenio covjeka gledaj mu ruke... kakve crne cipele. Svako moze staviti cipele na noge, odijelo... praviti se da je nesto sto nije. Ruke i oci govore najvise..
Nijedno, ni drugo. Kakvo povrsno razmisljanje.. covjeka isti ski mozes ocjeniti samo nakon sto ga dovoljno dugo poznajes i vidis kako se ponasa u vecem broju situacija.
Zanati, brendirani porodicni biznisi, mala i srednja preduzeca su digli Njemacku u sami vrh, slicno je i sa Italijom i Britanijom. Sa druge strane narode u istocnom bloku su uvjerili da je najbolja stvar socijalisticko preduzece od 20 000 uposlenika, ciji pad vodstva znaci ekonomski slom cijelog jednog grada, pa i drzave..
mali biznis uz 70% dazbina drzavi za plate? sve propada uz prevelik administrativni aparat.Pa grad od 3 miliona ljudi nema vise od 1000 sluzbenika u gradskoj strukturi i sve funkcionise.
bravo Belma, ekstra momak, na mjestu i zasluzuje da uspije