Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav uzas..... Ma ljudi su definitivno najvece zlo na Zemlji....
organska hrana po standardima eu
Na temelju istraživanja čiji su rezultati objavljeni u časopisu The Journal of Agriculture and Food Chemistry, ustanovljeno je da je u glodavaca hranjenih GM kukuruzom došlo do poremećaja imunološkog sustava.Kod ljudi, takve promjene povezuju se s alergijama, artritisom, upalama crijeva i autoimunim bolestima. Znanstvenici na čelu s dr. Surovom objavili rezultate straživanja tijekom kojega je ustanovljeno da su hrčci hranjeni GM hranom u trećoj generacij potpuno izgubili sposobnnost reprodukcije
Prokleto pohlepna ljudska vrsta, koja ne poštuje ni osnovne zakone prirode! Do jednom... dok nas majčica zemljica jednog dana ne otrese sa svoje površine kao dinosauruse, što sve više i zaslužujemo.
kolko diže na benchu :)?
Neka dodje u Cevljanovice..
Ja rugobe brate mili......
ovo mi liči na genetske modifikcije...
Miostatin inhibitor ,koriste ga cak i ljudi
Plaho moderna kravica,izbrijava sve erogene zone hahaha
Postajem Veganac, definitivno...
Pred ovakvom kravom i najhrabriji bikovi zadrhte...
njam
Super nenormalno.
Debil medju kravama, hiljadu puta je vrjedniji BiH zekonjica od 400 kg od ovog debila koji je nakljukan raznim otrovima.
prvobitno nije bilo otrova,., mozda zadnjih godina,.ali ovakav je odavnoo
@ilumbuntovnik Reci to Bajri!
Bull on steroids.