Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@zalost Bolje i to, nego da su sa GADNIM i RUZNIM plavusanima....
Deba je Pipo
ma nek se fuksa sama brani,aj ba...
bijele lijepe plavuse su najcesce sa garavim cigama
@bezdan Naravno da je bosnjo, cak mu i ime znaci to, Bo (od Bo-snjo). Naravno staro \"bosnjacko\" ime, koje su nazalost, \"okupirali\" englezi zadnjih nekoliko stoljeca ili cak vjekova. Vratite nam engleski okupatori nase bosnjacko prastaro ilirsko-keltsko ime Bo...... Doduse ima i \"vlaha\" koji kazu da je to njihovo ime, i da ustvari znaci Bo-ziji unuk, i da je to sin Sina Bozijeg koji se malo k.u.r.v.a.o po Balkanu.
ma ovo Bošnjo neki garant xD
.....Ili za one koji ne razumiju IRONIJU.... jadni \"novinari\" ikslije, pa oni se trude da budu sto vise i vise B.U.D.A.L.E. (ako ovo rade NE NAMJERNO) ---------------- To moze biti \"opravdano\" samo u slucaju da im je NAMJERA i da njihovo citalacko pucanstvo sto vise PO.BLE.NTAVI. Jer su B.L.E.N.T.O.V.I jako korisni za manipulisanje i proizvodnju MRZNJE... medju bosnjacima i ostalim.
AKADEMIK aka Srbin je napis\'o da bi on zelio da i njega nesto obrezano POGODI na toplome morskom zalu u Austriji... i to po mogucnosti u USTA.
Pipo zvani englez je napis\'o da je ovo DOKAZ da Madjarska NEMA MORE.
Mali Muj.ic.a je izjavio da je ovo POTVRDA da ce mu babo kupiti novo biciklo, jer je staro biciklo izvrsilo KVANTNI SKOK u Neretvu.
Jedna je blogerasica napisala da je ovo znak da nam se udaljava 2009 godina.
Jedan je blogeras napisao da je ovo znak da nam se priblizava 2012 godina.
pardon
Ne znam ko je vise retardiran? Amerikanci kojima je ovo vijest ili mi sto je nasi portali prenose?
mala je dobra al ja bi jopet prije zijogu ovog smokljana