Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam relacja soba -kupatilo
mali će biti pilot ko da gledam :) jako konfuzan članak i pun nelogičnosti .... sami jug Amerike pa Kanada i prekooceanski let na Bliski istok u Katar ?????? ali nikad se ne zna ,ima ona stara " bliže je okolo " :)
"Beba rođena u avionu na relaciji Miami - Doha" "Dva ljekara prisutna u avionu pomogla su pri porodu, a rođenje djeteta se dogodilo 30 minuta prije nego što se avion spustio u KANADI..." Sad mi tek ništa nije jasno. Što će oni koji qratz u Kanadi, kada je Miami u SAD-u. Znam za presjedanja - ako su presjedali, zašto se žena nije porodila k'o 'čo'ek' u bolnici. Prvo presjedanje nema logike da bude u Kanadi, kada je bliže odmah letiti za Miami iz Katra, nego letiti za Kanadu, pa onda za SAD...
P.S. Miami je na zapadnoj obali...
kad ti nesto nije jasno procitas clanak ponovo pa ti mozda bude jasnije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cudno je da je bila na letu Mislim da u visokom stupnju trudnoce nije dozvoljeno letiti
U slučajevima komplikovane trudnoće (blizanci i slično), prevoz avionom dozvoljava se do 32. nedelje. Posle 36. nedelje trudnicama je zabranjeno letenje avionom. PRAVILA SU JASNA I PROPISANA OD MEDJUNARODNE INSTIUCIJE IATA International Air Transport Association
Pa kuće u*** ako zna da će se poroditi? Nije porod prdež, da ti slučajno naleti i ispustiš ga. Prvo se osjete trudovi, a to je i 24 sata prije poroda, kad znaš da je porod blizu. Al' nek je ona sjela na avion i sjebala planove svim ostalim putnicima pošto je pilot morao prinudno sletjeti. Glupača.
Luna iskusna yebačica, ko je nije yebo nije ni zatrudnila. Već 15-ak djece ima.