Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kurava
ovo teba yebat\'
Jos jedna kurava zeljna medijske paznje......nista novo !!!!!
ja kur.ave pa nisi bona toliko dobra da se muskarci ne mogu kontrolisati
ma ova treba da pocne snimat pornice , vise ce zaradit
Uh, kako bih joj ga volio zacerati na radnom stolu poslije isteka radnog vremena
joj,stvarno je dobra
Ovo treba dobro zajasit pa ne bi laprdala bezzeze! Zacepit joj sve moguce rupe sa par komada ala mog ili labuda Dijamantovog pa bi drugacije ona igrala kad komadina tare.
kakva glupaca aaaaaa
Ovo treba trehati par mjeseci i onda, otkaz.
jest ruzna (stvarno)
glupa guska je nasla nacin kako da zauzme medijski prostor, a terorizira normalan poslovni svijet. Niko ne bi zelio zaposlenika ili zaposlenicu koji se na takav nacin prostituiraju po internetu, televiziji i novinama.
Hodi lutko da ti ja dam posao. Ostani do penzije ako hoces.
Uglavnom firme zabranjuju provokativno oblacenje a kada islam to zabranjuje onda neki govorite kako je vjera zaostala, ali izgleda da vam je pamet zaostala!