Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uskoro će im 30. rođendan
@kingpimp Babe su oguglale sve.
@kingpimp baš je lijepo vidjeti duhovit komentar na vrhu. Černobil se desio 9 godina prije Srebrenice, a kad je prije par mjeseci izašao komentar o Sarajevskom stand up komičaru koji se našalio na temu Srebrenice svi ste pljuvali i mrzili. Malo perspektive nije loše.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kapa do poda i svaka čast. Ove žene prkose i vidljivoj i nevidljivoj opasnosti. Ništa ih nije otjeralo a mi dopuštamo da nas politika otjera.
@.xyzq , tu je bio mislim 1930-ih i Holodomor , gladi tada , gladi sada.
@Prvacic , mi i babuške , neka ako budale. Bolje biti ovako budala , nego "normalan" kao ti
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zasto bake, kad heklaju, ne upale svijetlo? Nema struje, a one svijetle u mraku
Prije će ove babe umrijeti od moždanog udara ili šećerne bolesti nego ih ubije radijacija..a reproduktivnu funkciju su već obavile
Bake nisu radioaktivne ,one su malo radioaktivne . TLN
život tužni sudbina ima suosjećam sa babuškama
I srbijanci su postali imuni nakon sto ih je NATO zasipao uranom ko pacove
@fortaleza aha
SA CE BAKE IZETBEGOVIC U CERNOBILU?
sta baba zna sta je radijacija 🤣😅
samo im oci sijaju u mraku
I ako niste znali sva sve se to zračenje može očistit lahko ko zna. Morate imati jasnu predstavu zračenja, izotopa, itd. Onda sortirate ih, konvertujete u stabilne, razdvojite itd. Čak i da ne možete prirodu svu promijenit mogli bi se napraviti filteri za zrak koji pretvaraju radioaktivni u obični zrak, i ostatak da sve bude vještačko (nekretnine, biljke, materijali, voda)...
K'o curice (ne urekle se!). Radijacijom poubijale bakterije i viruse i - one cvjetaju. Hehehe...Usput, radijacija nije zarazna (zaraziti moze samo bioloski agens, mikrob), vec kontaminirajuca.
Herbert Shelton je vjerovao da je hrana uzrok rakova itd, a ostalo (bakterije, radijacija, sunce, pogan) skoro da nema uticaja. Znao je kako živjeti 120 godina iako je i sam obolio u 70-toj godini i umro u 91-oj, živeći u međuvremenu kao nepokretan i bez glasa.
Simpa su. Nešto prosto zrači iz njih.
Jos jedan dokaz da zene prezive sve katastrofe. Vjestice 😁
Dušanka Majkic, Cernobilska babuska