Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahah super baka xD neka i treba im tako :@ trebala je kakvu sipku uzet i po dupetu :@ Jucer ja stojim u tramvaju, kad dvojica brace od po jedno 50-tak godina, zbili jadnog dedu u cosak i rove mu po dzepovima, i fino kako zakoci tramvaj ja se bacim na onu dvojicu neofirno, i tako covjeku slajpek ili ti ga novcanik spasim, treba to sve pobit !
Nije samo babica, svaka joj cast, vec i ostali narod priletio. Kad bi ovako kod nas bilo imali bi dosta manje problema, kad nas policija ne moze cuvati onda moramo sami sebe. Primjer, pun tramvaj svijeta i jedno dijete sa nozem uspije opljackati covjeka i pobjeci. Treba to slomit ali ne pretuc vec mu zglobove na rukama polomit i nece vise moci krasti i da hoce.
Super babica.. Nema ovakvih u Bosni..
sta ona ovo nosa ciglu u torbi hahahhaha
hahhaha ovo se samo moze vidjet kod \"ENGLEZA\" ,a u bosni bi vec i staklo s izloga bilo ukadeno ,.......
ovo sigurno nisu predvidjeli kad su planirali lupati toljagama po izlogu... xD
Ovaj video samo pokazuje na kojem je nivou mentalitet građana Engleske.Mozda bolje reci na koliko je većem nivou od nasega.Kada cu ja dozivjeti da se u ovom nasem Sarajevu neko suprotstavi zlocincima poput ovih građanja ili te bake, nasi su navikli samo da okrenu glavu i time pokazuju da odobravaju ta nedjela.Uzmi te ovo sebi za primjier jer dragi moji navikli ste da budete u pasivi, pogledajte oko sebe maloo, svuda se desavaju promjene, a vjerujte mi ne prave se sjedeći iza racunara.Ja u svojoj 61 godini ne mogu raditi promjene, ali vi mladi, vi MORATE. Hvala!
Ovo je ona baka što se ćimpr za kumar! :D
Ova je za j ebala Cak Norisa hahaha
Monti Pajton
Aha, ovo kao realno, daaaaj bjaaaažiiiii....ona lafo trči tamo s 2 kilometra da ih prebije, niđe veze....ett baš ima tako dobar vid da ih spazi i još kondiciju da trči...bleff čisti!
Lako je drotu savladati onog jadnika sto je pao sa motora kad ga je baba izmorila!
da nam je ovakvih baka bilo u ratu... em bi bilo manje mrtvih, em ne bi gubili teritoriju...
Nije ko ove jajare prepalise klinaca koji se pistoljaju hahahhaa Veliko bravo za \"Super Baku\"
Hocu \'vake bake u tramvaju :D da me brane od balavaca slinavih HAHAHHAHAHAH :D Bravo bakutaneru ! odlican 5 ! :D
Joj bake sto udara :D