Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super baka.
Svaka cast, zena trenira mozak. Ne mora se bojati demencije i sl. problema koje imaju oni koji ne njeguju kulturu cjelozivotnog ucenja :D
Sta sad trazi posao?
Šta je ovdje čudno? Kod nas kad je izašao zakon o "visokom obrazovanju" sve sami uhljebi iz ministarstava i opština su sjedili u klupama a guzicama preko 50 godina života. I šta? Završiše fakultete prije nego redovni studenti, a da niko nikoga vidio nije na ispitima. Posebno ovdje se istakla "fleksibilna" četvorka - Golić, Lučić, Saltaga i Durmišević koji su diplome prodavali ispred PF UNSA po šatro "isturenim odjeljenjima".
Ako nista uvijek ce imati nečim obristati shoopak ako nestane tariguza
pozeljela se mladosti...da bude i ona mlada, da se osjeti tako.....kompleksi su cudo
ovo je tipican primjer mentalno poremecenih osoba koje pate od kompleksa. Rade sve samo da ispune drustvenu normu. Ima ih i ovdje.
Joj bako pa u Travniku za koju milju dobijes bez cekanja...
@VelikaBH A u Travniku rade sve sami profesori sa UNSA fakulteta, "pošteni i prepošteni" poput Bajre Golića koji je prodavao diplome po hotelima, šatro "isturenim odjeljenjima" sa svojim pajtosima Saltagom, Durmiševićem, Lučićem i Mašićem. Predmet zastario, čitaj, validne su :)
Ovo je nesto kao Seka.