Beograd
24

Baka (95) trenira dva puta dnevno, a za prvu ljubav kaže: Upoznali smo se i vjenčali u tri dana

I. B.
Baka iz Srbije sve je oduševila svojim izjavama (Foto: Screenshot)
Baka iz Srbije sve je oduševila svojim izjavama (Foto: Screenshot)
Devedesetpetogodišnja baka iz Srbije osvojila je srca korisnika interneta svojim izjavama koje se tiču prve ljubavi, ali i odlaska u teretanu.

Bake i dede riznica su iskustava i dogodovština koje će uvijek rado podijeliti sa nama.

Jedna bakica sada je progovorila o svojim životnim navikama te prvoj ljubavi koju pamti i danas kada je zakoračila u duboku starost- Nije dugo trebalo da rastopi brojna srca korisnika interneta.

Snimke bake iz Srbije čije ime nije poznato podijelila je korisnica TikToka imena Jovana Porčić, a u prvom od njih, starica je otkrila da svaki dan dolazi u beogradski park kako bi koristila sprave za vježbu, odnosno "teretanu na otvorenom".

@porcicjovana You want a hot body? You better work bit*h🏋🏼‍♀️💪🏻 insta: palegrungealien #fypシ #fyp #balkan #balkantiktok #serbia #srbija #belgarde #beogard #viral #viralvideo #workout #fitness #gym #gymtok #storiesfromastranger #storiesfromstrangers #streetstory #life #love #healing #psihologija #psychology ♬ Big Gym - Workout Stars

"Dolazim dva puta dnevno po sat i pol vremena", rekla je drhtavim glasom.

Iznenađena njenim priznanjem, osoba koja je razgovarala sa staricom pitala je da ponovi ono što je rekla, što je ona i učinila.

Svojom izjavom mnoge je oduševila, a korisnici su osim pohvala i brojnih pozitivnih komentara pisali i kako je baka idealna motivacija onima koje je teško natjerati da se pokrenu.

U sljedećem snimku, bakica je pitana i sjeća li se svoje prve ljubavi.

@porcicjovana When something is real, it lasts forever 🖇🔒❤️‍🔥 #fypシ #fyp #viral #viralvideo #balkantiktok #balkan #serbia #srbija #belgarde #beograd #storiesfromastranger #storiesfromstrangers #streetstories #love #healing #psychology #psihologija #lovestory #ljubav #zauvek ♬ Perfect - Ed Sheeran

"Da", rekla je kao iz topa. "Dušan Javorina. Za tri dana sam se upoznala i vjenčala se. Ostala sam s njim cijeli život. Umro je prije pet godina", objasnila je ona.

Mnogima je njena izjava bila posebno emotivna te su se nizali i komentari kako ih je uspjela rasplakati.

Posljednji snimak je za samo jedan dan pregledalo preko 600 hiljada ljudi.