Komentari (176)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suada poznajem, malo je reci da lik sportista kao i sestra mu. Video je sprdancija i svaka cast Suadu i Dini, nasmijali ste nas u moru politickih prevrata i bolesti. Svaka cast
Djecki su orginalni. Vise puta sam pogledao video i svaki put se nasmijao. Onaj ko je rdjav, isfrustriran i depresivan, gleda i onako naopako sve u zivotu.
@Jeremia a šta ti je tačno smiješno?
ovobi smesno bilo da nie sve namesteno. ocigledno da ovde nista nie prirodno ispontano alukurcu.
Humor na svoj racun je BiH brend
Odlicni!
hahaha odlican clip. a po komentarima vidim da su se uspalili ovi iz raznih vukojebina. mene ste nasmijali a papke i cobane uznemirili. hahahahaha.
@mikac82 samo cobanima je ovo smijesno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
nismo ponavljali, isprva smo odglumili. a levata
kakvih sam ja snimaka s drustvom napravio, ima sadrzaja za haga...
Evo bas gledam sve svjetske tv kuce objavljuju ovaj video,ovo je vrh.Niko u svijetu nemoze da vjeruje da se ovakav video mogao snimit bez ponavljanja i da nije radjen po scenariju PRAVDA ZA SUADA I DINU
Ono kad ispricas dobar vic pa ga upropastis objasnjenjem
Osobama do 16 god ovo smije biti smiješno ostali neka se zapitaju
A ne zna sta su basamaci :)))
@Bulls pa mogu basamaci i od snijega da se naprave
Smjesno ko krac
Preglup klip.
Kao da ste snimili film. Glupost obicna