Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh kako bi tu legao 1.6 dizel iz dvojke....
ja budalastine....ni auto, ni biciklo...ovi imaju previse slobodnog vremena za gluposti, trebalo bi ih zaposliti kod nas malo u SA da se uozbilje :))))))))))))))
ja sam jednom voziJo biciklo
Gdje nadjoste rijec \"pedalanje\"??? Okolostomacni pantolodrzac?
ev slika kako je napravio :=) http://adf.ly/7eLt9
ja ipak mislim da je ovo baciklo samo nataknuo mu neku karoseriju ili tako nešto nekakav oklop koji je potom prefarbao crvenim lakom sprejem ili tako nekako
a ja kisnjaka braco mila, ovaj bas nema pametnije posla..ups ipak je on umjetnik :xD
ipak je sls u pitanju.. http://www.youtube.com/watch?v=zauEeIwQV0g
mislim da je ovakva reklama za SLR-a kada ulazi u tunel i pravi krug preko plafona .. svaka cast za izum, a video zasluzuje oskara, pogotovo ovaj sto simulira zvuk auspuha ;)
hahaaah ovo je legendarno!
evo i ja pravim rols rojs ide na ljepotu
Pazi da vam ga vjetar ne odnese !
teške budale...