Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudno sto je u sred zime pao snijeg...hajd da i to procitam
Kenguri znaju šta je snijeg. U planinskim regijama na jugoistoku Australije redovno pada svake zime. Prosječna godišnja max dubina je 2 metra snijega na skijalištima u New South Walesu i Viktoriji. 2 ili 3 puta godišnje padne i u blizini Sydneya ili Melbourna pa se svi zainteresuju, ali ovo uopšte nije neobično. Guglaj Perisher, Thredbo ili Charlotte Pass...
Samo glupani jos vjeruju da su klimatske promjene ubleha! Planeta ulazi u potpuno novo doba, ko se prilagodi prezivit ce, ko ne papa!
Takva vremena došla. U Sibiru plus 40, a u Australiji snijeg.
Nvm