Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nam se desi bosnjacima u visegradu Znamo da Srbi nemaju obraza Kakva sramota
Cuvajte se bosnjaci
Čete izgleda ponovo udaraju na Bošnjačku nejač i to na lijepi Ramazan, kukavice proklete, baš me zanima šta će mrska osmorka reći na ovo, znamo šta bi bilo da je ne daj Bože pretučen neki pripadnik druga dva naroda.
hahahaha, jesu li hurme letjele na sve strane dok je čestitao? koji mindfuck...
Ramazan se piše sa velikim ''R''
Iduće godine prvi iftar na mjesecu, u režiji višeg nivoa holivuda, NASAe!
nisam neki vjernik al vjerujem u Njemackuuuu
Kakvi austronauti,.. kad je Zemlja ravna..
nije mi jasno zasto se odmah stavlja sumnja da su pretuceni zbog toga sto su bosnjaci.Narkomana ima svugdje i biraju zrtve.Cesto narkomani napadaju stare jer su slabi i ne mogu da se obrane.
Hpce li neko reci i izjaviti zvanicno da su u rs, sljedbenici Dodika i on sam ISLAMOFOBI!! Hoce li neko od Dodika traziti istragu za ovaj slucaj, hoce li se ambasade dignuti kao za LGBT, hoce li iste LGBT organizacije dignuti glas protiv ovog dogadjaja???
Do kad on posti gore?
Da si procitao tekst,bilo bi ti jasno :)
Holivud radi 24/7
Crni vilajet za Bosnjake......Visegrad!
Dje su oni sto su muslimani a ne vjeruju u naucna dostignuca? Bog nam znanje daje i voljom Njegovom cemo i na Marsu imati muslimana pa se okretati prema nasoj Zemlji na nebu, sto da ne?
Da nije bilo zapada i slobodnih naucnika maksimalno dostignuce bi i dalje bilo vozanje kamila po pustinji, zato ne stavljaj nikakve bogove u nesto sto su "bezboznici" osmislili i omogucili.