Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
. i ja bih koristio javni prevoz kada bi ga bilo svake 2 minute i kada bi me za 15minuta prevezao iz jednog kraja grada u drugi..pa na pamet mi ne bi palo kupiti auto, nego ko gospodin u podzemnu uđem, ne je bem se oko toga gdje cu ga parkirati itd itd. mada, opet mislim da bi nekim bosnjama bilo ispod casti uci u javni prevoz...
nema porijeklo, vec je chojk rodjen u austriji
Umjesto da se ugledamo na npr. austrijance, mi smo još u fazi rušenja gradova, uništavanje parkova, pravljenja kojekakvih longitudinala i transverzala koje nigdje ne vode kojima će se zgubidani vozati Golfovima 2-cama i drugim trovačima s kafe na kafu, od kone do kone, od jednog do drugog šiša bara umjesto da bolje organizujemo gradski saobraćaj! Ugledati se na druge, pametnije, savremenije, je rješenje!
u 100 maraka da je ovu staru roru sprcio
Vidjaj Arnolda propo ko kauc,... Cazinska rules
Da se provozao u našem trajvanu informacija bi sadržavala i novčanik
Da se provozao u našem trajvanu informacija bi sadržavala i novčanik
Kad se provozaš tramvajem po Sarajevu onda će to biti neka vijest, ovako nebitno totalno za nas.
U Gracu mu dali stadion i onda kad su vidjeli koji je papak i da nikad nista nije pomogao ni svome selu a ni Gracu ponovo ga prediju! Ne vole ga u Austriji!
hvala allahu sto austrijanci ocerase turcine i dadose nam civilizaciju.
Natjerali su ljude da se vozaju sa javnim prevozom.Uveli da moraš plaćati 4 km po satu ako se parkiraš van svog okruga.
Lik rođen tamo, odrastao tamo i otišao za Ameriku sa 21 godinu...i napišu "Austrijsko Proijeklo", komedija...
Zanimljivo a lik cijeli život hamere vozio po Los anđelesu.
cuj austrijsko porijeklo u pod naslovu,covjek rodjeni austrijanac
auuu je li rekao ! I'll be back ! ili je rekao "hasta la vista baby"
@KSAlovac are you ?