Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad bi valjda britanci trebali rimljane mrziti sto su ih drzali pod okupacijom 400 godina kao sto srbi mrze turke. 'Bem ti balkan gdje sam se rodio medju primitivnim plemenima.. Pa i africka savana bi bila bolji izbor.
Na ovu vijest je odmah reagirao Miroslav Dodik i u narodnoj skupstini RS podnio zahtjev za ulozenje protestne note kraljici Elizabeti. Dodik zahtjeva da se ova vijest preinaci da su se Srbi iskrcali prvi,pomazuci svojoj braci Srbima (to je bila vjekovna srpska zemlja),jer su Englezi kao manjina vrsili represiju i genocid nad nebeskim narodom.
Sad će srpski nadri historičari povezati Julija Cezara sa Srbijom, srpskim nebeskim narodom i pravoslavljem.