Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma samo skrecete paznju sa trumpom ..postoje pravi problemi , npr pornici na internetu , prije ga bacis u nesvijest za minut a sad ima milijardu klipova na internetu i dok odaberes svane zora , ovo je prevrsilo sve mjere
dobro da se neko sjetio i toga, slažem se u potpunosti lorens
@lorens sa grbavice treba ukinut pornice..da raja vise goozi..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi mu cune prava pionirska
Predskolska
Bojim se ja da ovaj mali penis ne pobjedi, a onda smo najebali. 😂😂😂
malo zabave za glup narod.... dok ne postane smrtno ozbiljno
@lik55555555 bez potrebe
u sustini tako izgleda a vazda je imao prelijepe zene sto najbolje ocrtava koliko letite za parama. da je neki goljo i jado ne bi ga ni pogledale.
trebala je neka da proba popusit mu ga
zene kako bi bio ruzan da nema para a?
ha ha koji kraljevi.
cigo cigo
@BPBosnaBosnjaciimaNP majmune
Još veći kreteni su ispale osobe na 3. i 5. slici. Svašta.
Ljubomorne duše mogu da mu ga ... (nastavi rimu). Ne podržavam Trampa, ali taman i da ima mali penis, što je za političku kampanju nebitno, čovjek drži pola Amerike. Ne ulazim u način na koji je to ostvario i njegove stavove i nastupe, ali je to činjenica. I na kraju, zaboli njega taj mali šta anarhisti rade. Mnogi od njih bi rado imali 1 promil njegove imovine, ali kad si kokuz, onda ti jedino ostanu argumenti "vid' mu glove", "vid mu čune", "ne zna 'ljeba najest'" itd. itd.
i to nije bas pun dobrih ideja ..
hahahahahahaha iuuuuuu koja pozadina xD
a što insan može biti gadan to je čudo xD
@thewhisper ... hahahahahaha i ja se ibretim xD ja sam ono kroz prste gledala, da mi ne prisjedne :D
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
fuj fuj fuj
Glupotinja him je to. Bakunjin, ideolog anahrizma je bijo bogataš i guzonja i je sve dao pare , zlato i imanja sirotinji. Al nitko od sljedbenika anarhista nije skonto da je to Bakunjin uradijo zbog male ćune koja mu se nije nidizala, a ne zbog sirotinje i pravde.
Realnost hah Odvracanje paznje od bitnijih stvari
aj cundare...