{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ana Torres spašava životinje iz cirkusa, a one uzvraćaju ljubav

S
9.11.2011. u 21:30
0
10
Ana Torres spašava životinje iz cirkusa, a one uzvraćaju ljubav
0
Ana Torres spašava životinje iz cirkusa, a one uzvraćaju ljubav
Predivni lav, "zvijer velikog srca" uvijek rado ispruži šape da zagrli Anu Juliu Torres iz Kolumbije. Njih dvoje su postali nerazdvojni otkad ga je Ana spasila pakla putujućeg cirkusa.
Lavovo ime je Jupiter i kada ga je Ana otkrila bio je neuhranjen i zapostavljen, a cirkuska trupa nije marila za njega. Spasila ga je i dovela u Cali u Kolumbiji kako bi se brinula za njega i izliječila ga.

Ana vodi računa o više od 600 životinja koje je spasila od ilegalnih trupa i krijumčara. U njenom spasilačkom centru mnoge životinje su pronašle mir nakon što su bile zlostavljane i zanemarivane godinama.

Jupiter sve to zna i on na ovaj način izražava svoju zahvalnost. Vila Lorena je osnovana 1994. i životinje su izdržavane prvo od skromne učiteljske plate. Nedugo nakon toga dobila je donaciju kako bi mogla održavati pravi raj za životinje koje su bila izrabljivane i zanemarivane.

Ana je protivnik ciruksa i ne dozvoljava posjetiocima da obilaze životinje, kaže da su životinje dosta služile samo za show i da sada trebaju živjeti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: