Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ama žena rodila čoeka čitavog, vakat ga ženit.
Za ruku ga izveli iz porodilišta...
Hamin mali
Velikoga cuda!Ja sam se poodavno rodila u BiH bez carskog reza a imala sam 6kg i 200 grama te 62cm. Goodinu kasnije sam bila beba od 12kg pa su me doktori u Zagrebu stavili u naucne knjige i prepisali dijetu. Cijela je ulica znala da moram gladovati zbog vristanja. Ali nikada se vise nisam udebljala!Imam 58 kg za visinu 170. Cim pocnem jesti zaustavim se i odrzavam vitku liniju pa ljeti nosim bikini sa skoro 60 godina. Nikakvog stomaka niti zadebljanja, normalnih za osobe mojih godina. Alice
kapitalac!!!
Alien guy: AMERICANS
kad sam dosao na ovaj svijet, odmah sam znao da mi je zivot oti8sao do djavola
A jest neka vijest, pa majka kad je rodila Amira Zukica(SDA), samo je glava teska bila 7,45Kg
Bosanska beba!
Kako je uspio proć? :(
i kroz taj otvor moze svasta proci
ona i NJEN MUZ su zeljei - pitam se sta bi zelio da su im uloge razlicite... Boze sacuvaj
i ja sam bio 5..5kg nije me puuno uzeo :)
To vam nestalo inspracije po prevodite ove bezvezne artikle, pa i meni je sestra rodila curicu od 5 kila 873 grama. E glupih novinara Tito dragi.
p*č** ko konobarski novčanik...
Citam u nekim stranim novinama da je beba imala 7 kg a brat 15 mj mladji 6 kg. Najteza beba rodjena ikad je bila 11 kg.