Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to samo glupi Amerikanci mogu, cuj da se sakriju za sudnji dan! hahaha
Kunem se Danom kada Smak svijeta nastupi i kunem se dušom koja sebe kori. Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti? Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo. Ali, čovjek hoće dok je živ da griješi, pa pita: \"Kada će Smak svijeta biti?\" Kad se pogled od straha ukoči i Mjesec pomrači i Sunce i Mjesec spoje – tog dana čovjek će povikati: \"Kuda da se bježi?\" Nikuda! Utočišta nema. Toga dana biće Gospodaru tvome prepušten, toga dana čovjek će o onome što je pripremio, a što propustio obaviješten biti. (Kur\'an 75:1-13)
Da si imao kakve veze kad je to od lima,i da ukopas to u zemlju opet kada granata rokne mili nema te,a ovi bjeze od asteroida hahah maloumnost :D
\"Sudnji dan\" se ne naziva \"Sudnji dan\" bez razloga,to kada Bog odredi nema spasa od toga... ali posto su amerikanci i nije mi cudno...
Jest ovo prakticno, joj da smo to imali 1992...
Pusi zecu glupane, eto ti znas kako ce izgledati sudnji dan...
Jel im ovo prodaju skolonista sa TV-om i kompom uvezanim na internet... Hahahahhaha, samo da mi je znati koji ce signal hvatati na \"sudnji dan\" :D :D :D :D :D :D Americke blentovine....
dodje li ova plavka sa bunkerom? heheheh
pa gledat ce pornjavu na tv -a vasssss!?(sa kaseta ili dvd-a!)
Samo ne znam sta ce gledati na tim televizorima.
sve je to futuristicki opisao John Steinbeck u svom remek djelu \"Cannery Row\" samo su ove cijevi srazmjerno vece i komfornije od onih s pocetka dalekih 1930-ih u Montereyu
PA POGLEDAJ TE MALO BOLJE SLIKE,PA CETE VIDJETI DA SU OVO SAMO DOBRE REKLAME ZA OVU NEKU FIRMU KOJA GRADI RAZNE OBJEKTE I NISTA VISE,LOSE IM IDE PA SE DOSJETILI NA OVAJ NACIN DA IMAJU BESPLATNU REKLAMU,TAKO VAM JE TO SA FIRMAMA U AMERICI KAD PODJE NIZ BRDO ONDA SE SVASTA IZMISLJA,TIPICNO ZA ONE KOJI SE BORE ZA OPSTANAK,KAO I SVAGDJE U SVJETU FIRME SE I TAMO CUPAJU I SNALAZE NA RAZNE NACINE DA SE SPASE,KOJI SUDNJI DAN TO JE RADI BIZNISA REKLAMA.
E MOJ BOSANAS KAD TE SMLATI BOZIJA ILI NEKI KAZU PRIRODNA SILA TAD MOZES IMATI KOJU HOCES EKONOMIJU,ALI U TOM TRENUTKU KAD UDARI SILA TA TI EKONOMIJA O KOJOJ GOVORIS NE POMAZE PUNO TAD.
Za ovu gospodu sto kazu da su Amerikanci glupi.... Amerikanci zive u 21 stoljecu a mi se nalazimo jos u 15 stoljecu. Americka nezaposlenost je 9.5% a Bosanska 55%. Amerika je stara nesto vise od 200 godina a najaca je ekonomska i vojna sila u svjetu. Bosna je stara hiljade godina a ekonomija nam je kao u Etiopiji.Sad mi samo objasnite ko je glup. Mi ili oni. Najlakse se vidi djubar kod komsije ali nikako da se vidi u svom dvoristu.
PA NISU U STANJU POKUPITI ONU NAFTU STO SE PROSPE PO MORU,A NE DA SU USTANJU ZASTITI SE OD SUDNJEG DANA I STRAHOTA KOJE SU OPISANE DA CE SVE GORITI I VODA I MORA,A ZEMLJA CE POSTATI UZARENA LAVA,PA TE NJIHOVE KUCICE CE SE ISTOPITI KAO KUTIJE PLASTICNE, ZASTO NEMOGU NAPRAVITI ZASTITU OD MONSUNA,NEGO IH SMLATI PO SVAKOM GRADU. TO JE STVARNO NECIJA IGRA SPASIOCA I NEKE GRADJEVINSKE FIRME KOJOJ SLABO IDE NA TRZISTU PA DA NA OVAJ NACIN NAPRAVE DOBRU REKLAMU.TOLIKO PROVIDNO I OCITO BLAMIRANJE NARODU,KAO I SA RAZNIM LETJELICAMA ITD..
inače, na našem jeziku se to zove Smak svijeta. Sudnji dan je nešto što, prema islamskom vjerovanju, dolazi tek nakon toga.
kakva sklonista,kakvi bakraci,ovo je prilika da klepi novac od prodaje naivnim ...slicno kao TAMIFLU hahaha