Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slave genocid nad 20 miliona indijanaca ili ti native americans.... Genocidasi.
Sutra Amerika moze ukinuti BiH. Pazi se.
i treba da nas ukine realno, od balkana napraviti neki veliki planetarni parking za avione i ostale letjelice manje zaostalih naroda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trebali bi naši političari sebi napraviti kakav dan zahvalnosti što imaju ovako glup narod da 'ebu ko sansku kozu.
Kokoške i krave najviše slave ovaj dan.
Fadile, oprosti! I mi bi slavili,bili zahvalni,ako skupimo koji dinar za čurku. Hvala ti Fadile,!
Šta misle Amerikanci i osatak svijeta o pokolju ćurki za taj dan, kao što zdušno i žustro kritikuju klanje kurbana koji se ipak donira i daje onima koji nemaju. Ne vidim da se ćurke dijele, već se krkaju i njima se pune lični stomaci. Hvala vam svima, al' onda sve u svoj stomak.
Gledaj Merlina sto se nageo preko hastala.
Ovu definiciju dana zahvalnosti vam furaju Englezi. U Americi se podrazumjeva da je dan zahvalnosti namjenjen obilježavanju zahvalnost prema autohtonim Amerikancima (koji “prosvijetljeni” Balkanci derogatorno nazivaju Indijancima)
ne nazivamo ih samo mi tako. tako ih zovu i manje obrazovani amerikanci, englezi itd. kada je kristofer kolumbo prvi put dosao u ameriku, on nije znao da je stigao na jedan potpuno novi kontinent, nego je mislio da je stigao u indiju te je mislio da su autohtoni ljudi koje su zatekli na kontinentu, indijci/indijanci (indija).
Ne vezano za ovaj praznik,uvjek sam se pitao kako to da su amerikanci sila u svemu zivom i nezivom,istovremeno ultra pametni i inteligentni a istovremeno i retardirani.Uvjek me zanimalo kako su i zasto oni takva svjetska sila
Slave zato da bi priklali tuku!
Inace biba koju od milja preko drine zovu curkom pomijesana sa pekmezom od brusnice je jelo koje ima odlicno afrodizijacko svojstvo - nije ti ni do cega.
Treba staviti ruku na srce pa reci da je svako ko je u datom momentu bio jaci napravio zlo nekome drugome.
Indijanci naročito slave ovaj praznik izražavajući zahvalnost što ih nisu pobili sve do jednog
šta me boli moj šta amerkanci obilježavaju
nit znam nit me interesira njihova politika. a nije da ne znam. a pravo da to kažem boli me ćošak za njima.
Vodite me u Ameriku, molim vas 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Što nas više šopate depešama iz Američke ambasade kao da smo ćurke? Slave i na Oba-obi noć pijanih krokodila, pa nije na vijestima. Kakva pozapadnjačenost i amerikanocentričnost. Fuj. 🍗🤮
Slave ga zato što su protestantizirani i amerikanizirani katolici da baterije.