Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veci je izazov na najlonu niz Vratnik.
dobro je pa niste stavili youtube klip, bilo bi \"glupo\"...
way to go sucker
Dobro, pa se Leonardo di Caprio nije zabio u njega
Sva sreca pa nije Titanik naisao....
jeste friški u PM ! Ovo je dio filma Warrena Millera \"Wintervention\" koji je samo na youtube postavljen još u oktobru: http://www.youtube.com/watch?v=Fox79xddlRE
Bgm upravu si samo sto niko nije pisao o tome,svijet bas boli briga za nas
Udarila sila u glavu sinko moj !
dzaba srbi, glumite vi bosance koliko hocete, da nazor budu ono sto nisu, ali to samo pokazuje koliko ste prljavog obraza da nazor zelite da su drugi ono sto nisu.
ovako nama Ajnadzic pravi aBd...uhhh pa ja zaboravio, on je ministar za boraca pitanja sad...koje li stete sto ode iz ZOI-a :(((((
i sad on k\'o za..eban?
jel rade liftovi
Da ti Bog da pameti moj Andrew...
pazi od cece mozes dobiti sidu, prljava je to kuja
K.U.R.C.A i PODUHVATA Evo ova vijest mi je toliko popravila dan, da zaboravim na sve probleme, neimastinu, pucnjave i slicno, sramotno sta sve ide na pocetnu stranu.
@Englez ovako sam ja skijo po cecinoj 3,14cki
A poduhvata i k u r c a, staza duga 3 metra...