Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas npr u Sa, napravili "fontanu" preko puta Trece gimnazije, uzeli za nju 250 000 iz budzeta...voda potekla nikad nije, za nekoliko godina je sklonili skroz. Bolje da su 250 000/4000 = 62.5 srednja prsta po gradu digli i fino rasporedili za te pare
Da nam je u svakoj opstini postavljen ovaj srednjak, malo je
Taj prst nama sitnoj raji pokazuju vladajuće stranke
to srednji prst dobio badava oliti gratis
Ja sam dobio dojam da se radi o garazi pored kuce i hvala k.....cu pa znam engleski da mogu da procitam iz drugih izvora da se radi o cijeloj firmi koju misli preselit na bolju lokaciju radi smanjenja troskova. Onda mogu da zamislim zasto mu opstina mozda ne dozvoljava gradnju.
ako kod nas pokazes prst Bakir te uhapsi
doselis u Mostar, ljubi koverticu i gradis sta te volja 😉
Bas ih je kaznio! Njih toliko zulja taj prst, da se nece pomjeriti, a ovaj jadnik laksi za 4000 dolara. Bas je svijet u banani! Samo malo gori od njega su oni siromasi iz Indije sto podigose onu grdosiju od par miliona, a nemaju sta jesti, niti kap ciste vode. Kriza, pa haj.
Postaviti istu takvu pred predsjedništvo i parlament.
Skulptura bi bila dobar znak sta misli 81,3% tzv BiH o Bosnjama
ne, ne....bolje bi bilo da pokazuje kada ce genocidna tvorevina postati drzava :)
@Hrnjica Mujo, znas i sam da imas svoj maleni Rezervat