Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo reklame prije otvaranja...
Ni,ja,ne,bih,ovoliko,pojeo.Samo,jedan,burger,pi,pojeo,eto,i,supu,i,kolač,i,to,je,to.
A MOGAO JE POJESTI SAMO JEDNU ACEROLU!
Lennonu guzica zinula
Pojeo sam i ja dulum bureka, pa se ne falim.
ovo u avazu objavljeno prije 10 dana :S
\"E jadni vi za 50€ pisete sta vam se kaze a mi kao treba da se divimo ovom degeneriku koji je tu u rangu sa urednikom koji pusta ovakve vesti.\" sve i da oni pišu za 50€, ti džaba trošiš vrijeme na \"degenerika\"
ispade da je pojeo 38 godina 365*38=13870, znaci dnevno po dva hamburgera! Pa ja nisam kakio toliko puta za toliko godina,laz!
mogu misliti kakva je njegova probava :) a tek sracka :)
jah... gluposti nikad kraja....
Jesi to ljubomoran? Znam nema se jebi ga, a nama je nista priustiti takav luksuz i delikatesu kao sto je cevap. Dosade nam raznorazna jela po bjelosvjetskim restoranima i kojekakvim prcvarama u kojima se ni pusiti ne smije, a tek odvratno osoblje koje ti ne zna reci ni \"Na ti\" kad ti donese jelo. Fuj.
trebali bi i ovi naši dijasporeci čuvati račune od ćevapa... kad dođu na odmor samo ćevape jedu...i za doručak,ručak,užinu,večeru... jedna porodica dijasporaca dnevno pojede jedan but u ćevapima... zato štede na truhlom zapadu,da se ovde prežderavaju voljenim i nikad prežaljenim ćevapćićima...
Zeleni Zub je sacuvao 25000 racuna od pečenih prasica! He.bes Big Mac kad Zubova mama raspali roštilj...nista lepse i to je jos 5000 prasica za koje nema racun a koje je pojeo.. a najvise voli da glodje papke
na faci mu se vidi da je puklaš. cuj dva dnevno,ovaj skonto da nema pametnijeg nacina da se cuje za njega
Ah ti glupi Amerikanci...
pojo sam i ja do sad kilometar pite pa se ne falim
samo se potvrđuje pravilo o amerikancima rekorderima. rekorderi su i po imbecilnosit
Ih da Bog da crko