Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bih se taikmicila u broju \"ZATVORSKIH KAZNI\" BEZVEEEZE...........:(((((
@eki kret3nu. i svi slicni koji dodju pa s3ru sa komentarima protiv Sa-X naj3bem vam se mame. zasto uopste posjecujete ovaj sajt ako ga mrzite!? ja mislim da refresh-ate svakih 5 min i citate svaki j3beni clanak i pravite se pametni zato sto cete napisati neki glup1 komentar. kr3teni jedni. to je toliko pat3ticno, do bola...
A ja mislio da Sa-X ima bolje nacine da se odbrani od napada na nepismenost, a oni - k\'o u obdanistu... hahahahahahahaha !!!
@eki glu-pa-ne glu-pa-ne glu-paneeeee glupa-ne glu-pa-ne glu-pa-neee
prema ovom tekstu, lik je u zatvoru bio samo 5 puta \"Prvi put je uhapšen 1988. godine zbog prevare i tad je u zatvoru proveo šest mjeseci, 1997. godine je odslužio devetomjesečnu kaznu zbog nasilja u porodici. Već u decembru 2001. godine vraća se zatvor zbog fizičkog napada na tadšnjeg cimera i u zatvoru ostaje godinu dana, a i veći dio 2002 .provodi u zatvoru zbog krađe. Konačno 2005. godine završava u zatvoru zbog pljačke nakon čega je u zatvoru proveo tri pol godine, najdužu kaznu dotad.\"
Pa nisamje bas glup... Jedno je zadrzan a drugo odsluziti kaznu... Ih, pa znam ja ljudi sirom bivse Juge koji su privodjeni i ZADRZAVANI po 20-30 puta.
e (d)obri moj eki, stvarno si glup
jesi glup jarane
Hahaha, pa privođen je 101 put, a 36 puta je gulio kaznu..čitaj haveru
Papcine, nije odsluzio vec je privodjen. Odluziti znaci biti osudjen i zavrsiti izdrzavanje izrecene kazne. Gdje li samo nalazite ove \"prevodioce\"? Fuj! Sa-X papanicne!