Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo. Ali mogu misliti kad minus zakuca kako mu je veselo. Ili kad krene korozija..
OVO SLIKA IZ POSUSJAAA?
Jebi ga odoh ja spavati. Jebeni klix me opet u ban poslo. Vidimo se za 7 dana. Ma salama... Kobasica i šunka...
Napravio štenećnjak.
Klix, ako si me opet poslao u ban, križam te, uninstall i zaboravljam za sva vremena. Ovdje balvani pišu šta hoće, jezik mržnje na svakom koraku, a ja tek izišao iz bana i opet me šaljete nazad. Previše, jarančići. Pretjerali ste, jebi ga.
Fenomenalni dvorac? Obična šupa.
nije budala da kuću od trišća koja vrijedi 18000$ plaća 180000$ kreditom koji izadje na 420000$ ko večina u americi.
jel to to? https://www.klix.ba/vijesti/bih/objavljen-javni-poziv-za-gradjevinske-radove-na-zgradi-akademije-scenskih-umjetnosti/200525121
😂😂😂😂😂EXTRA👃__
prije njega su ljudi znali napraviti od drveta...
Take su kuce u ka.tolibanna
Izbrisite prvo “napravio” u naslovu, vjerovatno novinar nije 2 puta procitao prije objave :)
Nije ovo nista jarane....on napravio na zemlji od kontenera dvorac....nas bakir napravio pod zemljom od trezora dvorac...haha ....Jarane....glavna je tu mlada sebija...koja je i najboljim godinama zivota....Sda je jedina stranka kojoj se glavna centrala nalazi pod zemljom...u trezoru......da da jarane...SDA SNAGA TREZOR ZIDOVA!
@RedBullSaIzburg KUD TVOJ ČOVIĆ PROĐE, TU TRAVA NE RASTE -Dragan Čovića je rekorder među političarima po broju sudskih procesa i unistenih firmi: - Mostarski Aluminij - Vitezit: (Iz Vitezita su pokradeni doslovno čitavi pogoni i postrojenja za proizvodnju baruta i raketnog goriva, koji su prodani spram Srbije). - Elektroprivrede, - Soko - Eronet, itd
Aj sad opet sve ispočetka.... Na greškama se uči...
Dvaput napravio?