Sve za slavu
108

Američki youtuber šokirao javnost snimkom na kojoj se ljubi sa polusestrom

Klix.ba
Youtuber Chris Monroe objavio je video na kojem se ljubi sa svojom polusestrom, te je tako šokirao internet i dobio preko milion pregleda na YouTubeu, prenosi Mirror.

Chris živi u SAD-u, te je od ranije poznat internet publici po svojim interesantnim snimcima. Na posljednjem videu skupio je tri miliona pregleda, a skoro 100 hiljada ljudi kliknulo je opciju "ne sviđa mi se".

Video počinje tako što Chris govori svojoj polusestri da će skupa odigrati jednu igricu, a ako ona izgubi morat će ga poljubiti. On je otkrio kako mu je trebalo nešto više od sat vremena da se odluči da je pita da snime taj video. Njegova sestra Kaitlyn pristaje bez prigovora, te počinju igrati igricu. Ona zatim gubi, te se počinju ljubiti.

Gledatelji su uskoro počeli debatu oko toga da li je djevojka na videu zaista njegova polusestra ili prijateljica koju je zamolio da glumi. Neki tvrde da postoje dokazi da su Chris i Kaitlyn u rodu, dok su neki uvjereni da je u pitanju bizarna šala.

Chris je zvanično potvrdio informaciju da je u rodu sa djevojkom sa videa, te je tako stavio tačku na sumnje pratitelja i zgroženih gledatelja.

"Ona je moja polusestra. To je činjenica koju je nemoguće promijeniti", kazao je za stranicu Fabulous Digital.